Haber

Yunusemreli güreşçilerden 3 kupa 23 madalya

Manisa’da düzenlenen İller Arası Grekoromen Teşvik Turnuvasında Yunusemre Belediyespor’un güreşçileri kupa ve madalyalarını topladı.

Manisa Muradiye’nin konuk ettiği Yunusemre Belediyespor’un pehlivanları… Spor Salonda düzenlenen İller Arası Grekoromen Güreş Turnuvası fırtına gibi esti. Mavi-beyazlı güreşçiler, U11-U13-U15 kategorilerinde düzenlenen müsabakalarda toplam 3 kupa ve 23 madalya kazandı. Yunusemreli güreşçiler, U11’de U13’te 3 altın, 6 gümüş ve 2 bronz madalya ile Muradiye Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda 3 altın ve 3 gümüş madalya ile takım şampiyonu oldu. Başarılı güreşçiler, son gün yapılan U15 müsabakalarında 6 madalya ile grupta üçüncü oldu.

Yunusemre Belediyespor Güreş Antrenörü Ömer Rona, keyifli bir turnuvayı geride bıraktıklarını belirterek, “Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah’a. Can, Bireysel Şubeler Koordinatörü Güliz Onater Yunusemre Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz” dedi. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu